Izdvojeno
Naslovna / Minimalni tehnički uvjeti / Izrađujete sami vlastite web stranice? Pogledajte ove savjete!

Izrađujete sami vlastite web stranice? Pogledajte ove savjete!

Zbog uštede mnogi restorani i barovi okreću se samostalnoj izradi web stranica i promociji putem Interneta. Ako ste se i vi za to odlučili pogledajte ove smjernice kako napraviti učinkovitu web stranicu.

1. Svjetleće animacije, pozadinski zvukovi

Prema jednom istraživanju, 27% posjetitelja napustilo je određenu web stranicu čim je primjetilo ulaznu animaciju ili video na stranici.

2. Mobilne web stranice

Sve više je korisnika koji će Vašu web stranicu pregledavati “u hodu”, na svom tabletu ili pametnom telefonu. Vodite računa o tome da se raspored elemanta na Vašoj web stranici prilagođava mobilnim uređajima i da sadržaj ostane vidljiv i pregledan.

3. Flash sadržaj

Flash je tehnologija koja već godinama se ne koristi jer ju određeni tableti i pametni telefoni ne podržavaju. Sigurno ne želite da korisnik otvara praznu stranicu?

4. Jelovnik u PDF formatu

Mnogu korisnici koji otvaraju stranice ugostiteljskih objekata ne žele preuzimati jelovnik, već ga na brzinu pogledati na Vašoj stranici. Osigurajte jednostavan i pregledan jelovnik i postavite ga na zaseban dio stranice.

5. Redovito ažurirajte stranice!

Uvijek vodite računa o sadržaju i ažuriranju Vaše web stranice. Redovito objavljujte novosti, blogove, kupone i pogodnosti. Stranice sa redovitim i svježim sadržajem posjećenije su od onih sa zastarjelim informacijama.

 

Ako pak želite izradu web stranica prepustiti stručnjacima posjetite www.estart.com.hr.

Provjerite

Korištenje obnovljivih izvora energije u turizmu

Korištenje obnovljivih izvora energije u turizmu

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je organizirao panel o mogućnosti korištenja obnovljivih izvora …