Izdvojeno
Naslovna / Minimalni tehnički uvjeti / Poreznici kreću u nadzor ugostiteljskih objekata

Poreznici kreću u nadzor ugostiteljskih objekata

Djelatnici porezne uprave pojačano će nadzirati restorane, kafiće, slastičarnice i druge objekte u kojima se priprema i poslužuje hrana i piće. Ova akcija kreće 17. veljače i traje do 21. veljače.

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija – Porezne uprave provoditi će pojačane nadzore kod poreznih obveznika koji obavljaju djelatnost pripreme i usluživanja hrane i pića (restorani, picerije, slastičarne, kafići i sl.) u razdoblju od 17. do 21.02.2015. godine, objavila je Porezna uprava na svojim internetskim stranicama.

Ovlašteni službenici Porezne uprave će samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama, kroz organizirane zajedničke akcije, tijekom cijele 2015. godine obavljati nadzore primjene odredaba Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom.

Provjerite

turističke promjene 2018 - podaci 2017

Turizam kroz 2017. godinu i rast turizma u 2018. godini

Očekuje se da će hrvatskom turizmu u 2018. porasti promet za otprilike pet posto, a …