Izdvojeno
Naslovna / Minimalni tehnički uvjeti / Otvorene prijave za Dane hrvatskog turizma

Otvorene prijave za Dane hrvatskog turizma

Otvorene su prijave na ovogodišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika – Dani hrvatskog turizma, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice.

Najveći turistički skup u Hrvatskoj ove se godine održava 16. i 17. listopada u Opatiji, kolijevci europskog i hrvatskog turizma koja ove godine slavi 170 godina organiziranog turizma.

Na dvodnevnom skupu analizirat će se turistička sezona 2014. te najaviti glavne aktivnosti za pripremu turističke 2015. godine. Također, po prvi put javnosti će biti predstavljen Strateški marketinški plan turizma Hrvatske 2014.-2020. godine.

Također, na rasporedu je predstavljanje programa Hrvatska 365, projekta Turistički informacijski sustav te okrugli stol o temi upravljanja turističkom destinacijom i 14. Hrvatski turistički forum „Trendovi i digitalni izazovi u turizmu“. Isto tako, očekujemo izlaganja domaćih i stranih stručnjaka o povlačenju sredstava za turistički sektor iz strukturnih fondova Europske unije te ostalim mogućnostima financiranja turističkih projekata.

Na tradicionalnom susretu turističkih djelatnika, koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika, i ove će godine biti održan tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima.

Radni dio program DHT-a odvijat će se u Remisens Premium Hotel Ambasador, dok je dodjela nagrada predviđena u sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Obrasci za online prijavu sudionika nalaze se na internetskim stranicama svih suorganizatora i domaćina.

Izvor: Ministarstvo turizma.

Provjerite

Korištenje obnovljivih izvora energije u turizmu

Korištenje obnovljivih izvora energije u turizmu

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je organizirao panel o mogućnosti korištenja obnovljivih izvora …